3dots.ro

Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? – video

Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? – video

Divorțul dintre Shakira și Gerard Pique e unul că năbădăi, și, deși au cerut discreție până la urmă au ajuns să-și expună public toate angoasele și problemele nerezolvate între ei.

Motivul despărțirii a fost infidelitatea fostului fotbalist al Barcelonei, despre care cântăreața a mărturisit că ar fi avut indicii.

Relația dintre Shakira și Gerard Pique, care își plătesc acum unul altuia polițe, era tensionată înainte de ruptură, și se parecă nici cea pe care o artista o avea cu familia fotbalistului nu era prea bună.

Dovadă ar putea fi oferită de un clip video în care mama lui Pique, Montserrat Bernabeu, apare în timp ce împinge cu mâna obrazul Shakirei și îi făcea semn să tacă.

Înregistrarea în care Shakira apare alături de fosta ei soacră, a atras atenția utilizatorilor de rețele sociale, iar în ultimele zile, a devenit virală, potrivit revistei Hola, care a și publicat înregistrarea.

Imaginile nu sunt recente, ele fiind făcute publice la exact șapte ani de când au fost realizate potrivit sursei citate și multă lume se întreabă de ce tocmai acum.

În noua sa piesă, ”Music Sessions #53”, artista columbiană o menționează și pe mama lui Gerard Pique.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU