Rafael Nadal a avut o relație, în secret, cu Shakira

Ruptura dintre Shakira și Pique intră în fază critică, afirmă publicația La Vanguardia, care spune că următoarele șapte zile sunt cruciale privind un acord între cei doi.

Dar apele în jurul acestui subiect sunt învolburate de o altă informație, furnizată de un jurnalist spaniol care afirmă că Rafael Nadal și Shakira au avut o relație înainte ca artista să se fie cu Pique.

Conform lui Jordi Martin, un cunoscut jurnalist spaniol, relația dintre Shakira și Nadal a început în 2009, atunci când cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru a turna videoclipul piesei Gypsy.

Martin spune că între cei doi s-ar fi înfiripat o relație amoroasă intensă înainte ca videoclipul să fie filmat.

La acea vreme, conform presei mondene Shakira se întâlnea cu Alejandro Sanz, un celebru cântăreț spaniol.

Situația este mult mai dificil de explicat de către Rafael Nadal, care era într-o relație cu Mary Perello (cea cu care s-a și căsătorit în 2019 – N.R.), pe care o cunoscuse încă din 2005.

Informațiile venite din Spania vin într-un moment nepotrivit pentru Nadal, care încearcă să se concentreze pe US Open. Câștigător la primele două turnee de Grand Slam ale anului, Nadal caută să cucerească cel de-al 23-lea său titlu major", relatează Tennis World USA.