3dots.ro

Care ar fi motiv dureros al despărțirii dintre Shakira și Pique

Care ar fi motiv dureros al despărțirii dintre Shakira și Pique

La aproape doi ani de momentul despărțirii Shakirei de Gerard Pique, media spaniolă ar fi aflat motivul dureros pentru care solista columbiană a decis să-l părăsească defintiv pe fostul fundașul Barcelonei.

În cadrul unei emisiuni televizate, ”Gossip No Like”, a fost dezvpluită informația că în acel moment Shakira ar fi fost însărcinată cu o fetiță și a pierdut copilul când a aflat că Pique o înșală!

Din cauza șocului emoțional prin care a trecut se pare că Shakira ar fi făcut o infecție bacteriană, toxoplasmoză, care i-a afectat grav sarcina.

Pique nu a fost prea marcat de situația dramatică în care se găsea partenera sa și a continuat s-o trădeze pe Shakira cu Clara Chia Marti, o studentă de 23 de ani, care lucrează la compania sa.

Contactați pentru a verifica informația, nici fostul fotbalist, nici cântăreața columbiană nu au dezmințit, dar nici nu au confirmat.

Shakira a fost foarte afectată de faptul că a avortat din cauza celui cu care a avut o relație de 12 ani și a hotărât să se despartă de Pique, mai ales că fotbalistul nu a părut să îi pese de drama emoțională prin care trecea soția sa, continuând idila cu blonda cu 13 ani mai tânără.

”Când Shakira a descoperit infidelitatea, a crezut că este doar ceva temporar, a discutat cu Gerard și și-a dorit să continue relația cu el. Cei doi au încercat să-și salveze legătura.

Când a aflat, și Clara Chia a decis să meargă mai departe și să-și vadă de viață. S-a întâlnit cu alt bărbat iar Pique a devenit gelos, alegând să rămână lângă Clara Chia”, a dezvăluit jurnalista Marisa Martin-Blazquez pentru Marca.

Pique și Shakira sunt părinții a doi băieți, Milan (10 ani) și Sasha (7), care stau cu mama lor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs