3dots.ro

Sharon Stone, despre cel mai memorabil sărut: «Toate celelalte au fost… banale» – video

Sharon Stone, despre cel mai memorabil sărut: «Toate celelalte au fost… banale» – video

Sharon Stone a făcut totul pentru a deveni o divă, o a doua Marilyn Monroe –  a pozat de două ori în Playboy, a renunţat la lenjerie în Basic Instinct – dar nu a fost  considerată niciodată doar o blondă de la Hollywood, pentru că inteligenţa ei sclipitoare a propulsat-o pe un alt drum.

Sharon Stone a supravieţuit unui atac cerebral, dar şi iubirilor pierdute. Iată ce confesiuni face acum actriţa în vârstă de 62 de ani.

A jucat în filme în care și-a pus în valoare senzualitatea, Basic Instinct, Sliver, The Specialist, alături de Michael Douglas, William Baldwin şi Sylvester Stallone. Dar niciunul dintre ei nu se poate lăuda că a sărutat-o cel mai bine… O concluzie sinceră, după o carieră de 40 de ani.

Robert De Niro, partenerul lui Stone din Casino, singurul film care i-a adus lui Stone și singura nominalizare la Oscar, se poate lăuda că i-a oferit actriței cel mai memorabil sărut, scrie People.

„Bob este actorul pe care îl admir cel mai mult. Aşa era şi atunci, la filmări. Aşa că înainte de a filma, am sperat că îmi voi putea stăpâni emoţiile.

Şi poate şi pentru că aveam atâta respect pentru el, momentul sărutului a fost fantastic, a fost punctul culminant pentru mine.

Eram îndrăgostită nebuneşte de el ca actriţă. Nu ştiu pe cine aş mai putea compara cu el. Pe lângă acel moment, toate celelalte săruturi din filmele mele au fost… banale”, a mărturisit actriţa de 62 de ani.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs