Reacţia jurnalistului care a 'logodit-o cu forța' pe Simona Halep 

27 Noi 2019 | scris de Monica Pavelescu

Odată cu Cu o postare spectaculoasă pe reţelele de socializare, Decebal Rădulescu a oferit ceea ce, iniţial, a fost considerată o mare exclusivitate pentru ca, după 24 de ore, să fie catalogată drept o minciună.

Reacţia jurnalistului care a 'logodit-o cu forța' pe Simona Halep 

Cu decență, Simona Halep a făcut tot ceea ce a ținut de ea pentru a-şi ţine viaţa personală departe de gura și ochii lumii. Totuşi, fără să treacă de limitele firescului, lucru constatat în faptul că nu şi-a ascuns niciodată relaţia cu Toni Iuruc, apărând la braţ cu bărbatul de 40 de ani după câştigarea Wimbledonului.

Desele apariții publice, vacanțele petrecute împreună de cei doi, au condus presa tabloidă spre ideea că anul viitor se vor căsători. Ipoteza părea să fi fost, într-un fel, întărită de Simona Halep care a declarat în presa italiană că şi-ar dori ca nunta sa să aibă loc la Constanţa, dar fără a indica o perioadă de așteptare a evenimentului.

La finele săptămânii trecute, jurnalistul Decebal Rădulescu prezenta pe pagina sa de Facebook, în exclusivitate, logodna Simonei cu Toni Iuruc, informație negată vehement, la câteva ore distanță, chiar de Halep. 

”În ciuda articolelor apărute în presa din România, vreau să confirm faptul că nu sunt nici logodită şi nici nu am stabilit data nunţii mele. Cu toate că apreciez faptul că trăiesc o viaţă care mă pune în atenţia publicului, zvonurile în privinţa vieţii mele personale sunt incorecte şi dezamăgitoare. Vreau să îmi asigur susţinătorii că acele zvonuri sunt false.

Cu siguranţă, voi anunţa orice veste fericită legată despre o viitoare logodnă. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, Simo֧“, a scris fostul lider mondial, atât în română, cât şi în engleză, semn că a fost extrem de deranjată de informația propagată prin intermediul lui Decebal Rădulescu.

Imediat, a apărut întrebarea firească despre cum Decebal Rădulescu a făcut publică o asemenea informație, fără să fie extrem de sigur de veridicitatea ei. În plus, media a făcut o statistică a știrilor false promovate de același jurnalist. 

Într-un interviu oferit Fanatik, Decebal Rădulescu susține în continuare că informația pe care a lansat-o este corectă și că Simona Halep s-a logodit, sâmbătă, cu Toni Iuruc.

”Eu am informaţii că a fost o petrecere prin care Simona Halep îşi anunţa familia că urmează să se căsătorească. Exact cum am scris, la machedoni se numeşte: «se dă semnul». Ginerele cere fata în căsătorie de la tatăl ei. Îi urez Casă de Piatră!

Am văzut şi poze de la eveniment. Până la urmă, vom vedea dacă a fost adevărat sau nu.

La fel se spunea despre mine şi când anunţam căsătoria lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu şi, până la urmă, s-a confirmat. Atunci, chiar am luat un premiu, de la revista VIP. Eu îmi menţin afirmaţiile pentru că ştiu ce informaţii am”, a spus Decebal Rădulescu.
 


CLICK - Follow us on Google News