Simona Halep nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc, doar au organizat o petrecere tradițională aromână

24 Iul 2021 | scris de Monica Nistor

Fără ca tabloidele să fie foarte sigure de de eveniment, media anunța de dimineață că Simona Halep s-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc, în cursul zilei de vineri, 23 iulie. 

Simona Halep nu s-a căsătorit cu Toni Iuruc, doar au organizat o petrecere tradițională aromână

Conform unor explicațiilor ulterioare Halep și Iuruc au fost doar protagoniștii unei petreceri pe care au găzduit-o la Izvorani.

Petrecerea de la Izvorani a avut loc dintr-un cu totul alt motiv.

Conform unei tradiții aromâne, viitorul mire, Toni Iuruc, este obligat să organizeze o petrecere prin care să sărbătorească acceptul viitoarei mirese, în acest caz Simona Halep, de a se căsători cu el. 

Din informațiile vehiculate în media, nunta celor doi va avea loc în septembrie, naș urmând să fie Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul lui Toni Iuruc.. 

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani.

Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferinţe de presă, iar jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul.

”E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep, potrivit gsp.ro.


CLICK - Follow us on Google News