Smiley a crezut că Pavel Bartoș își înșală soția: Așa de golan să fie?

Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, Smiley și-a adus aminte de o întâmplare petrecută într-un hotel din țară, când a fost convins că Pavel Bartoș își înșală soția.

Smiley și Pavel Bartoș sunt buni prieteni, iar de multe ori împart aceeași cameră de hotel când au diverse proiecte prin țară.

În timpul unei astfel de deplasări prin țară, Smiley a cerut recepționerei cheia de la camera pe care urma să o împartă cu Bartoș, dar răspunsul ei l-a pus imediat pe gânduri.

”Bună ziua! Sunt Andrei Maria, aș vrea să mă cazez, dați-mi și mie o cheie de la camera lui Pavel Bartoș. Că știam că stăm împreună.

Și asta zice: «Da, nicio problemă, imediat». Pac, se uită, zice: «Aaa, nu se poate, că domnul Bartoș s-a cazat aseară și e cu o domnișoară». Și zic: «Bă, eu știam că Pavel e un om însurat».

Eu, în capul meu, zic: «Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?». Zic: «Cum adică? Cum o cheamă?». Zice: «Stați să mă uit. Maria Andrei». Și eu zic: «Încântat, și Tiberiu mă cheamă!»”, a povestit Smiley amuzat, în cadrul podcastului.

Numele lui Smiley este Maria Andrei Tiberiu, iar din cauza numelui de familie recepționera crezuse că e vorba de o domnișoară…