Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie. ”Ei i s-a urcat la cap…”

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie. ”Ei i s-a urcat la cap...”

Sofia Vergara și soțul ei Joe Manganiello s-au despărțit și au anunțat că divorțează, după șapte ani de căsnicie, informează Page Six.

”Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, în timp ce ne îndreptăm către o nouă etapă a vieții noastre”, a declarat cuplul pentru sursa citată.

Frumoasa actriță columbiană a împlinit 51 de ani, pe data de 10 iulie, iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o în Italia, alături de o mulțime de prieteni. Detaliul pe care nu l-a putut ascunde este că din peisaj lipseau și verigheta și… soțul.

”Sofia și Joe s-au separat de ceva vreme și iau o anumită distanță unul de celălalt pentru a reflecta asupra viitorului”, a declarat o sursă, apropiată cuplului.

Cei doi au fost văzuți împreună ultima dată luna trecută, în Hoboken, N.J., când Vergara l-a vizitat pe Manganiello, în vârstă 46 de ani, pe platoul de filmare al noului său proiect ”Nonnas” cu Vince Vaughn.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit, pentru Daily Mail, că separarea s-ar fi produs din cauza ”atitudinilor lor diferite” față de viață, în general – aspect care i-a și atras la începutul relației.

”Joe este un copil mare, îi place să joace Dungeons & Dragons, îi plac luptele, jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte. El urmărește distracția. Întotdeauna îi place să fie în oraș și să se distreze.

Atunci când este timpul să fie serios, să se apuce de treabă, el se întoarce cu acea parte din el însuși, dar este întotdeauna e gata să trăiască viața la maximum și să iasă și să se distreze din nou”, a declarat sursa.

Sofia ar fi întocmai opusul. Ei îi place, de asemenea, distracția, dar sub o altă formă. Apropiați ai săi au descris-o, mai degrabă, ca fiind preocupată mai mult de călătorii, glamour și tot ce vine la pachet cu viața unei celebrități.

”Toată viața Sofiei i s-a zis că este sexy și frumoasă, i s-a urcat la cap. Este, de asemenea, temperamentală și se supără foarte ușor din cauza unor lucruri nesemnificative, în timp ce Joe încearcă să lase lucrurile să treacă de la sine.

Asta nu s-a observat la începutul relație, apoi au început să-și arate adevăratele personalități și să se enerveze unul pe celălalt, alegând munca în locul timpului petrecut împreună.

Cu timpul, au încetat să-și mai dorească să fie împreună. Au încetat să se mai iubească. Aveau păreri și reacții diferite față de orice, devenise extrem de obositor. Ajunseseră într-un punct în care aveau o zi bună și spunea ori făcea unul ceva și pur și simplu se supărau unul pe celălalt”, a completat sursa.

Sofia Vergara și Joe Manganiello s-au întâlnit la White House Correspondents’ Association Dinner în mai 2014. Cei doi s-au logodit în decembrie 2014.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, la Palm Beach, în noiembrie 2015, în prezența a peste 400 de invitați.