Sorana Cîrstea, cuplată cu fiul lui Ion Ţiriac: Sunt sentimente puternice acolo

14 Oct 2019 | scris de Monica Pavelescu

După ce l-au eliberat pe Ion Alexandru Țiriac de sub suspiciunea de-a fi încă însurat cu Ileana Lazariuc, oficializând divorțul dintre cei doi, tabloidele oferă noi informații despre starea și bunăstarea fiului lui Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea, cuplată cu fiul lui Ion Ţiriac: Sunt sentimente puternice acolo

Potrivit informațiilor furnizate de tabloide divorțul dintre Țiriac jr. și Lazariuc s-a petrecut fără prea mari tensiuni, cei peste 10 ani de căsnicie dizolvându-se, fără regrete și suferințe, la notar., mai ales că se pare că de facto erau despărțiți încă din urmă cu doi ani.

Click! spune despre fiul lui Ion Țiriac că și-ar pansa sentimentele rănite alături de jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la un moment dat mare speranță a acestui sport.

”Ileana (n.r. – fosta soţie a lui Ion Alexandru Ţiriac) e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo“, au bârfit pentru Click! cei din cercurile noului cuplu monden. 


CLICK - Follow us on Google News