3dots.ro

Soțul Corneliei Catanga nu are bani nici să o înmormânteze

Soțul Corneliei Catanga nu are bani nici să o înmormânteze

Din păcate, Cornelia Catanga a plecat dintre noi la vârsta de 63 de ani, deși mai avea multe de spus în muzica lăutărească din România.

Cornelia Catanga a murit în această dimineață, după ce medicii de la Spitalul Universitar din București au făcut tot posibilul pentru a o salva.

Soțul său, Aurel Pădureanu mărturisește că se confruntă cu probleme financiare grave și că nu are bani nici măcar să o înmormânteze pe cea care a fost un nume important al muzicii lăutărești.

”Dumnezeu s-o ierte! Noi dormeam dimineață 4:45 și suna Catanga. Ea mă mai suna uneori noaptea. Obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silent. Și nu știu de ce, am avut o presimțire, ea tot suna.

Era nea Aurel care răcnea, era la spital. Mi-a spus că Mara a murit Cornelia. Și a reușit să îmi povestească. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora lui.

A avut virusul, s-a tratat o perioadă acasă. Nu a mai putut să respire. Au chemat salvarea ieri, au luat-o la Universitar, când au încercat să o intubeze au făcut două stopuri cardiace și a murit, a relatat Mara Bănică pentru Antena Stars.

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu i-a mărturisit Marei Bănică faptul că nu are bani nici măcar pentru a o înmormânta pe artistă.

Deși era un nume sonor în muzica românească, Cornelia Catanga locuia cu chirie în Bragadiru și urma să fie nevoită să părăsească locuința în luna aprilie.

Pentru că pandemia a afectat grav bugetul familiei, Aurel Pădureanu s-a gândit să apeleze la sprijinul lui Gigi Becali sau al Gabrielei Firea pentru a putea să se ocupe creștinește de înmormântarea soției sale.

”Nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. E foarte trist. Cornelia este ”Regina muzicii lăutărești”, este o artistă emblematică și locuia cu chirie în Bragadiru. Pe 14 aprilie trebuia să părăsească locuința. Era terminată, la pământ. Este înfiorător. E cumplit, este o moarte în mizerie. Nu au un acoperiș deasupra capului.

Aurel m-a rugat dimineață să îi fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea, ca să îl ajute. Nu are loc de veci. Nu are nimic. Tristețea unui artist să moară așa, când tu ești o valoare, a mai spus jurnalista.

În urmă cu mai mulți ani, Cornelia Catanga locuia într-o vilă din Chitila. După ce banca i-a luat casa, solista s-a mutat cu chirie în Bragadiru, rămânând fără surse de venit în plină pandemie.

În urmă cu un an de zile, Catanga era dezamăgită și furioasă din cauza lipsei evenimentelor. Solista a dezvăluit faptul că Alex, fiul său, este cel care o susținea pentru a putea trăi.

”Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nici o posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare!

Dacă aveam ceva strâns deschidem o afacere cu mâncare, doar asta mai merge acum, ceva online, să ne aducă un angajat ciorba la ușă. Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui.

Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!, dezvăluia cântăreața

Cornelia Catanga trăia cu speranța că pandemia va fi oprită după ce va exista posibilitatea vaccinării.

”Sunt foarte supărată, agitată, nervoasă. Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune. Se pare că abia peste doi ani, după ce vom fi vaccinați, ne vom putea întoarce, cât de cât, la viața de odinioară. Cine mai știe?”, mai menționa artista.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs