Soția lui Bruce Willis, mesaj pentru paparazii care îl urmăresc pe actorul diagnosticat cu demență: “Lăsați-i spațiu. Nu țipați la el” – video

Soția lui Bruce Willis, mesaj pentru paparazii care îl urmăresc pe actorul diagnosticat cu demență: "Lăsați-i spațiu. Nu țipați la el" - video

Heming Willis, soţia lui Bruce Willis le cere paparazzilor ”să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe actorul în vârstă de 67 de ani, care a fost recent diagnosticat cu demenţă.

Heming Willis a publicat pe contul său de Instagram un clip video în care relatează un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

“Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea.

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină  exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru.

Vă rog să nu țipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a transmis Heming Willis.

În primăvara lui 2022, Bruce Willis fusese diagnosticat cu afazie, o boală neurodegenerativă care provoacă probleme ale vorbirii.

Boala a avansat, la mijlocul lunii februarie 2023 familia actorului american a anunțat că Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.