3dots.ro

Soția lui Bruce Willis, despre cum a reacționat fiica lor la boala tatălui : ”Voi încerca să nu plâng…” – video

Soția lui Bruce Willis, despre cum a reacționat fiica lor la boala tatălui  : ”Voi încerca să nu plâng…” – video

Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis –  a vorbit despre modul în care fetița pe care o are împreună cu actorul american, în vârstă de nouă ani, resimte boala tatălui său.

”Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, și-a început mărturisirea Emma Heming Willis , vizibil emoționată.

Apoi a relatat discuția pe care a avut-o cu fiica ei, care i-a spus că a aflat ceva nou despre afecțiunea tatălui ei, într-o pauză, căutând informații pe internet.

Evelyn i-a explicat mamei ei că a descoperit că persoanele care suferă de demență, precum tatăl ei, prezintă un risc crescut să sufere de deshidratare.

”Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat.

Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cea mai bună dovadă de iubire și compasiune”, a mai spus Emma Heming Willis.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat inițial cu afazie, în primăvara lui 2022, dar aceasta a progresat și un nou diagnostic confirmând că suferă de demență.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs