Actorul care a jucat rolul lui Darth Vader revine la meseria de spălător de geamuri: «Trebuie să fac ceva ca să câştig bani»

20 Sep 2020 | scris de Anita Raicu

Actorul Spencer Wilding, cel care a interpretat rolul lui Darth Vader în ”Războiul Stelelor: Rogue One - O poveste Star Wars” (2016), renunţă la Hollywood să devină spălător de geamuri în Rhyl, oraş situat pe coasta de nord-est a Ţării Galilor, scrie Wales Online.

Actorul care a jucat rolul lui Darth Vader revine la meseria de spălător de geamuri: «Trebuie să fac ceva ca să câştig bani»

Galezul, în vârstă de 48 de ani, spune că industria filmului este în criză, din cauza coronavirusului, și de aceea se întoarce acasă şi la vechea sa meserie de dinainte de a se apuca de actorie. 

”Dacă folosesc forţa unui personaj pe care l-am jucat, toate geamurile se spală deodată”, a glumit actorul.

”Nu cred că mă înjosesc dacă mă întorc să spăl geamuri. Am doi fii adolescenţi şi o fată de 27 de ani. Trebuie să fac ceva ca să câştig bani și ar fi bine să pun bazele unei companii pe care s-o preia într-o bună zi.

Iubesc oamenii, îmi place să fiu în mijlocul lor şi, dacă cineva are nevoie să-i spăl geamurile, pot să fac o slujbă bună. Locuitorii din Rhyl şi din nordul Ţării Galilor m-au susţinut mereu şi mă pot vedea din nou urcat pe scări ca să le spăl geamurile”, a mai spus Wilding.

Fără ca performanțele sale să fie remarcate din punct de vedere actoricesc, Wilding a primit roluri în mari producții hollywood-iene - filmele din seria Harry Potter, ”Gardienii galaxiei” şi în serialul ”Urzeala tronurilor”.

Wilding, care are înălţimea de 1,99 m, a povestit că şi-a dorit dintotdeauna să devină actor, dar până acolo a avut mai multe profesii, fiind chiar și boxer profesionist.


CLICK - Follow us on Google News