Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți: «Am obosit să fac zilnic o activitate care nu mă împlineşte sufleteşte»

21 Feb 2020 | scris de Monica Pavelescu

Puțin i-a lipsit Mikaelei Spielbeg, fiica adoptată de familia regizorului și producătorului american Steven Spielberg, să-i calce pe urme părintelui ei. E adevărat, a ajuns să activeze  în industria cinematografică, doar că în filmele pentru adulți...

Fiica lui Steven Spielberg joacă în filme pentru adulți: «Am obosit să fac zilnic o activitate care nu mă împlineşte sufleteşte»

Mikaela Spielberg, în vârstă de 23 de ani, spune că decizia de a juca în producții pentru adulți a făcut-o să se simtă mai puternică și mai încrezătoare în ea.

Tânăra a mai spus că noua carieră o face să se simtă împlinită, după ce ani de zile s-a confruntat cu tulburări mintale şi dependenţa de alcool.

Show-ul Mikaelei nu implică relaţii sexuale cu alte persoane, ci mai degrabă exhibiţionism. Tânăra şi-a făcut un cont pe platforma Pornhub, unde a încărcat deja cinci clipuri video.

Mikaela, care locuieşte în Nashville, Tennessee, a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că părinţii săi adoptitivi, Steven Spielberg şi actriţa Kate Capshaw, au fost iniţial ”intrigaţi" de decizia sa, însă ”nu s-au arătat supăraţi”.

”Am obosit să nu mă pot folosi de corpul meu şi, sincer, am obosit să mi se spună să îmi urăsc corpul. Am obosit şi să desfăşor zi de zi o activitate care nu mă împlineşte sufleteşte. Sincer, simt că prin noua mea ocupaţie pot «satisface» alţi ameni", a declarat tânăra.

Tânăra Spielberg a mai anunțat că suferă de tulburare de personalitate de tip borderline.

 

Steven Spielberg, în vârstă de 73 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din lume. Este căsătorit, are 6 copii, iar averea lui se ridică la 3,6 miliarde de dolari. Cineastul Steven Spielberg şi actriţa Kate Capshaw au adoptat-o pe Mikaela în 1996, când aceasta era bebeluş.

Spielberg a câştigat Oscarul pentru cel mai bun regizor cu drama „Salvaţi soldatul Ryan" (1998) şi alte două premii Oscar în 1994, cu filmul "Lista lui Schindler", în calitate de regizor şi de producător al peliculei.


CLICK - Follow us on Google News