3dots.ro

Theodor Andrei, despre Eurovision: ”Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!“ – video

Theodor Andrei, despre Eurovision: ”Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!“ – video

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023 a comentat participarea sa la concurs, cea care i-a adus un val de critici.

Totodată el a vorbit și despre faptul că melodia  pe care a interpretat-o la Liverpool„ ”D.G.T. (Off and On)“, a obținut un record negativ: cea mai slabă participare a României de până acum: ”Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat“.

Cântărețul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut zero puncte în semifinală. ”Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor“, a spus Theodor Andrei în emisiunea ”La Măruță”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: ”Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei a recunoscut în show-ul lui lui Cătălin Măruță că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional.

”Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar“, a mărturisit el.

În ciuda rezultatului, tânărul este fericit pentru experiența trăită: ”E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață… e arhisuficient“, a mai spus Theodor Andrei.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs