Deși nimeni n-a avut habar c-a fost însurat, Tim Robbins divorțează de-o româncă

30 Ian 2021 | scris de Anita Raicu

Aproape la fel ca în evadarea din Shawnshank Redemption, spre surprinderea tuturor, pentru că nimeni n-avea habar c-ar fi însurat, actorul și regizorul american Tim Robbin divorțează...

Deși nimeni n-a avut habar c-a fost însurat, Tim Robbins divorțează de-o româncă

Interesant pentru noi este faptul că cea pe care nu a prezentat-o niciodată ca fiind soția sa, și de care divorțează acum Tim Robbins, este româncă - Ioana Grațiela Brâncuși.

Conform Daily Mail, Ioana Gabriela Brâncuși a absolvit Universitatea din București în 2012.

L-a cunoscut pe Tim Robbins în 2016, pe când lucra în calitate de coordonator marketing la compania lui teatrală nonprofit The Actors' Gang, iar Tim era directorul artistic.

Au fost remarcați pentru prima oară împreună la premiera serialului lui ”Aici, acum”, în februarie 2018. În noiembrie 2019, româncă a fost pozată purtând pe deget un inel cu diamante, la premiera filmului ”Dark Waters”.

În luna următoare Grațiela și Tim au fost la un meci de hochei împreună cu fiul lui, Miles, și sora vitregă a acestuia, Eva Amurri, cu cei doi copii ai ei.

Robbins a depus actele de divorț, miercuri, 27 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles.

După estimările făcute de Daily Mail, viitoarea fostă doamnă Robbins ar fi cam de o seamă cu cei doi fii ai lui Tim, Jack Henry, de 31 de ani, și Miles Guthrie, de 28 de ani, rezultați din lunga relație a acestuia cu acrița Susan Sarandon.

Ba chiar s-ar putea spune că românca și aduce puțin cu Sarandon în tinerețe, alături de care Robbins a format un cuplu pentru mai bine de 20 de ani, dar cu care n-a fost căsătorit niciodată

De menționat că în lipsa unui contract prenupțial Grațiela Brâncuși poate spera la jumătate din averea de 70 de milioane de dolari a lui Robbins. 


CLICK - Follow us on Google News