3dots.ro

Tom Cruise, idilă cu o rusoaica din elita lumii mondene londoneze, divorțată de un cunoscut oligarh

Tom Cruise, idilă cu o rusoaica din elita lumii mondene londoneze, divorțată de un cunoscut oligarh

Tom Cruise este destul de discret în ceea ce privește relațiile sale amoroase, ocaziile în care lasă tabloidele să speculeze sunt extrem de rare, de la divorțul de cea de-a treia sa soție, Katie Holmes, petrecut în urmă cu 15 ani.

În ultimul timp s-a speculat destul de mult pe această temă, jurnaliștii lipindu-l fie de Shakira, fie de colega de platou Hayley Atwell.

Dar Cruise a dat toate supozițiile peste cap afișându-se la o petrecere ce a avut loc în Mayfair, în Londra, alături de rusoaica Elsina Khairova, 36 de ani, fiica unui influent parlamentar rus și fosta soție a unui oligarh care face comerț cu diamante.

Se spune că cei doi ar fi apărut împreună la petrecerea din Grosvenor Square sâmbăta trecută, în jurul orei 21:00, spre surprinderea și entuziasmul celorlalți invitați, în marea lor majoritate ruși.

Khairova, îmbrăcată într-o rochie neagră fără bretele și purtând o fundă cu diamante, a pozat cu Avramenko Aliena, o fostă concurentă la Miss Europa, înainte de a intra pe ringul de dans alături de Cruise.

”Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu. El părea să fie îndrăgostit de ea. Și-a petrecut cea mai mare parte a nopții dansând cu Khayrova, dar la un moment dat s-a aruncat în mijlocul unui grup de femei”, a declarat un participant la eveniment pentru Daily Mail.

”Cruise a fost foarte prietenos, a tot fost rugat să facă poze și a refuzat politicos”, a mai declarat sursa, care a precizat că pentru a elimina acest factor de stres, DJ-ul a fost nevoit să anunțe în limba rusă că starul american în vârstă de 61 de ani nu dorește să facă fotografii.

Tom Cruise și  Elsina Khairova ar fi părăsit împreună petrecerea la primele ore ale dimineții.

Elsina Khairova este un fost model care are cetățenie britanică, o figură cunoscută și populară în elita lumii mondene britanice. Ea a fost căsătorită anterior cu magnatul rus Dmitri Tsetkov, cu care a împărțit un conac de 22 de milioane de lire sterline pe domeniul Wentworth din Surrey, precum și case în Londra în valoare de 18 milioane de lire sterline.

Cuplul deținea, de asemenea, proprietăți în Dubai și Cipru, alături de mașini, bijuterii și colecții de artă în valoare de milioane de lire sterline.

Divorțul lor a ajuns pe prima pagină a tabloidelor în vara acestui an, după ce Khairova a fost acuzată că a ascuns o parte din bunurile ce urmau să fie partajate de fostul ei soț, inclusiv colecția sa de genți de un milion de lire sterline.

Deși discret în legătură cu viața sa amoroasă, Cruise și-a declarat-o public pe cea pentru Marea Britanie – unde, spune el, „toată lumea este atât de plăcută” și „bine crescută”.

„Cred că sunt un anglofil. Petrec mult timp în Marea Britanie și nu doar din motive profesionale. Pur și simplu îmi place să fiu aici”, a explicat actorul american.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs