3dots.ro

Tudor Chirilă, un nou mesaj după ce a fost pozat la metrou de o fană: ”Nu îmi cer scuze, nu am de ce” – video

Tudor Chirilă, un nou mesaj după ce a fost pozat la metrou de o fană: ”Nu îmi cer scuze, nu am de ce” – video

Tudor Chirilă, într-o nouă și acută manifestare a spiritului său civic, în lipsa unor evenimente sociale sau politice majore, a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online în legătură cu faptul că o fană l-a fotografiat în timp ce mergea cu metroul, fără să-i fi cerut acordul, și a publicat imaginea pe Facebook.

”Știi că ai o zi bună; când nu te astepți îl vezi pe… Chirilă” – este mesajul postat de o fană a artistului pe rețeaua de socializare, unde a publicat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în timp ce se afla în metrou.

Tudor Chirilă a văzut postarea și a preluat fotografia, pe care ulterior a șters-o, adăugând mesajul: ”Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„.”.

Într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, Chirilă a ținut să facă niște precizări în legătură cu punctul său de vedere.

”Asta nu e postare în care să-mi cer scuze. Nu am de ce. Ieri mă aflam în metrou și mergeam ca orice om normal și am constatat ulterior pe Facebook că un așa-zis fan mi-a făcut o poză pe ascuns.

Oamenii au fost iritați de faptul că eu mă comport așa cu un fan care s-a bucurat că m-a întâlnit pe mine la metrou și a vrut să comunice public întregii societăți asta.

Perfect, dar asta nu scuză comportamentul ei, care este unul inadecvat. E o lipsă de educație să faci poză cuiva nesolicitat. Poate omul ăla are o zi proastă și nu vrea să apară în poze. Pentru că, indiferent că e persoană publică, nu bun public, are și el dreptul la intimitate”, a spus Tudor Chirilă.

El a mai precizat că cine îl cunoaște, știe că, de fapt, nu este cel mai fericit să facă poze în orice moment. Totodată, a susținut faptul că și la metrou este vorba despre invadarea intimității, atâta timp cât nu i s-a cerut acordul pentru a fi fotografiat.

Având în vedere subiectul dezbaterii, concluzia este că, în ciuda celor afirmate, Chirilă probabil a simțit că are nevoie de puțină expunere…

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs