3dots.ro

Tyler Christopher, actorul din ”General Hospital”, a murit la vârsta de 50 de ani

Tyler Christopher, actorul din ”General Hospital”, a murit la vârsta de 50 de ani

Actorul american Tyler Christopher, cunoscut pentru rolurile sale din ”General Hospital” şi ”Days of Our Lives”, a încetat din viață în casa sa din San Diego, SUA, în urma unui ”eveniment cardiac”, relatează People.

Reprezentantul lui Christopher, Chi Muoi Lo, a declarat pentru CNN, că actorul în vârstă de 50 de ani a murit marţi dimineaţă.

”Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult”, a confirmat decesul PR-ul  actorului, Chi Muoi Lo.

”Tyler a fost un itip cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat şi era încântat să aducă bucurie fanilor prin jocul său actoricesc. Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut.

Tyler a fost un susținător al sănătății mintale și al tratamentului pentru consumul de substanțe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară și alcoolul”, a notat Maurice Bernard, colegul lui Tyler Christopher din ”General Hospital”.

Tyler Christopher  a fost cel mai bine cunoscut de public pentru rolul popularului personaj Nikolas Cassadine din telenovela ”General Hospital”.

El a jucat rolul lui Cassadine între 1996 şi 2016, obţinând premiul Daytime Emmy şi alte patru nominalizări pentru prestaţia sa de-a lungul timpului.

Anterior, Tyler Christopher a fost căsătorit cu actriţa Eva Longoria între 2002 şi 2004. În 2008, s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care are doi copii. Potrivit People, cei doi şi-au încheiat căsnicia în 2021.

Actorul american s-a confruntat cu diverse probleme spre sfârșitul vieții.

În 2019, el a suferit o intervenție chirurgicală de craniotomie după ce a căzut în baie și s-a rănit la cap. Sora lui a cerut să fie tutore legal în timpul recuperării actorului. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de ebrietate în spații publice, potrivit LA Times.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs