3dots.ro

Una dintre gemenele siameze Hensel s-a căsătorit – video

Una dintre gemenele siameze Hensel s-a căsătorit – video

Se poate spune că una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a găsit dragostea adevărată, dar nu că își va duce viața doar alături de bărbatul cu care s-a căsătorit…

Conform Mirror, Abby Hensel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Cei doi soți, desigur, alături de Brittany, locuiesc în Minnesota și își petrec timpul liber făcând drumeții și mâncând înghețată.

De fapt, cei doi și-au unit destinele în urmă cu trei ani, dar informația a fost făcută publică de-abia acum.

Abby și Brittany Hensel s-au născut la 7 martie 1990, în Minnesota. Ele sunt gemene siameze și au în comun fluxul sanguin și toate organele de sub talie. Abby deține controlul asupra brațului și piciorului drept, în timp ce Brittany le controlează pe cele din partea stângă.

Părinții lor, Patty și Mike Hensel, nu au luat niciodată în considerare separarea fetelor, întrucât se temeau că acestea ar putea muri sau ar urma să rămână cu dizabilități grave dacă ar fi încercat acest lucru.

”Nu ne dorim niciodată să fim despărțite pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sport”, spunea Abby.

Abby și Brittany Hensel sunt profesoare de gimnaziu.

Surorile Hensel au devenit cunoscute în 1996, când au apărut în cadrul unui episod al emisiunii ”Oprah Winfrey Show”. Viața lor a fost apoi subiectul unui reality show, ”Abby & Brittany”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs