Actor premiat de UNITER, taxat pentru vulgaritate: «Bravo, c..ie. Ai mânjit munca, talentul, harul şi sacrificiul multor Actori» - video

21 Iul 2021 | scris de Monica Pavelescu

Răzvan Vicoveanu, actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea personajului Ivan Alexandrovici Hlestakov din spectacolul "Revizorul" de N.V. Gogol. luni seara în cadrul Galei Premiilor UNITER, găzduite Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" din Bucureşti.

Actor premiat de UNITER, taxat pentru vulgaritate: «Bravo, c..ie. Ai mânjit munca, talentul, harul şi sacrificiul multor Actori» - video

”Bravo, coaie!”, și-a început discursul de mulțumire, Răzvan Vicoveanu. 

”Mă scuzați, pentru cine nu știe acesta este un apelativ din Moldova… Nu am crezut că voi câștiga”, a spus Vicoceanu, actor la Oradea. ”Am vrut să le mulțumesc tuturor oamenilor cu care m-am întâlnit în meseria asta, dar nu le mulțumesc. Glumesc…”, a mai spus Răzvan Vicoveanu.

Ulterior, el s-a scuzat pentru limbajul folosit spunând că este foarte emoționat și a mulțumit familiei.

"Am două fete acasă. Una de 3 ani, care îmi mănâncă zilele, şi una de 12 ani, care o să-mi mai mănânce zilele. Am o soţie care mă suportă.

Mulţumesc, Alina. Mai ales în clipele astea grele, cu pandemia, cu teatrul pe butuci sau pe sticle... Naiba ştie cum o să mai fie. Sper să apucăm să mai putem juca, să mai putem călători, să ne mai putem întâlni", a spus Vicoveanu.  

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a simțit nevoia să-i atragă atenția colegului său pentru limbajul folosit.

__________________

”Bravo, coaie”

Aşa a început discursul câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal, aseară, la gala Uniter.

Asta a rostit un actor, pe scenă, la o gală unde a fost alături de cei mai buni artişti din branşă. Bravo, coaie. Şi a mai zis că e foarte emoţionat.

Nu-mi explic cum e posibil să scoţi aşa ceva pe gură, absolvent de facultate de teatru, şcoală unde înveţi să-ţi stăpâneşti emoţiile pe scenă, să nu vorbeşti despre cât eşti de emoţionat şi mai ales, să slujeşti Scândura Sfântă cu umilinţă şi respect.

Şi tot în facultate înveţi să conţii, nu să arăţi! 

Deci coaiele alea trebuiau conţinute, nu arătate.

Că forma fără fond e specifică amatorilor în birturi, nu câştigătorilor Uniter-ului.

"Bravo, coaie." Ai mânjit munca, talentul, harul şi sacrificiul multor Actori, dar probabil că n-ai tu treabă cu asta...”, a scris Bogdan Bob Rădulescu pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News