Din «Furios și iute», Vin Diesel a devenit «Gras și iute»?

19 Sep 2021 | scris de Anita Raicu

Vin Diesel nu mai este bărbatul super fit din ”Furios şi iute”. Starul a fost fotografiat la bustul gol, iar pacheţelele de muşchi au dispărut.

Din «Furios și iute», Vin Diesel a devenit «Gras și iute»?

Tristeţe mare printre fanele lui Vin Diesel. Actorul american a fost fotografiat în vacanţă, în Europa, şi este greu de crezut cât de mult s-a schimbat, în locul pachețelelor sale de mușchi de pe abdomen făcându-și loc o generoasă burtică...

Vedeta a fost fotografiată la bustul gol, în timpul vacanţei pe care o are alături de familia sa în Portofino, pe un vas.

Vin Diesel pare că şi-a luat o pauză de la antrenamente. Actorul a făcut burtică şi foarte puţin mai seamănă cu personajul său din ”Furios şi iute”, film în care este top fit şi as la condus.

Surprins de paparazzi, Diesel se pare că nu şi-a refuzat micile plăceri ale vieții, a mâncat, a băut, semn că poate va începe o dietă, dar nu în vacanţa asta.

Apropo de greutatea excesivă, Vin Diesel, într-un interviu din 2015, a declarat:

"Am avut cel mai bine lucrat corp din New York decenii la rând. Simt că nu am pierdut aprecierea fanilor. (…) Am avut şi roluri pentru care a trebuit să mă îngraş şi să slăbesc foarte repede".

Poate că acesta este şi motivul pentru care nu-şi face griji. Rămâne de văzut dacă Vin va reveni la forma fizică ce l-a consacrat sau pur şi simplu s-a resemnat şi şi-a acceptat fizicul aşa cum este.


CLICK - Follow us on Google News