3dots.ro

Vocea României. Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului nouă

Vocea României. Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului nouă

Dragoş Moldovan este câştigătorul celui de-al nouălea sezon „Vocea României“ şi al marelui premiu de 100.000 de euro. Astfel, concurentul lui Tudor Chirilă i-a adus antrenorului cea de-a patra victorie din concursul de la Pro TV.

În urma voturilor telespectatorilor, Dragoş Moldovan a devenit câştigătorul celui de-al nouălea sezon al show-ului ”Vocea României“ și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Locul secund i-a revenit lui Andi Ţolea din echipa lui Smiley, iar pe locul trei s-a clasat Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, iar eleva lui Horia Brenciu, Elena Bozian, s-a clasat pe ultimul loc.

Chirilă a fost cucerit de vocea lui Dragoş încă din etapa audiţiilor pe nevăzute, iar publicul l-a ales câştigător în această seară. 

”Sunt recunoscător pentru un sezon de «Vocea României» care mi-a dat ocazia să lucrez cu nişte voci extraordinare. Am avut poate cea mai puternică echipă din toate sezoanele. Ştiu, am mai spus asta, dar a fost o mare bucurie să lucrez cu toţi concurenţii mei.

Sper că am creat nişte momente pe care n-o să le uitaţi uşor, chiar dacă asta a însemnat şi multe reproşuri pentru anumite decizii dificile.
Dragoş, ai fost senzaţional. Meriţi din plin trofeul ăsta“, a scrs pe Facebook Tudor Chirilă.
 
În marea finală, cei patru concurenţi au prezentat câte trei momente trei momente: unul singuri, unul alături de antrenor şi unul alături de un invitat special. 

În finală Dragoş Moldovan a cântat trei piese: ”Still Loving You“ – cu Tiberiu Albu, ”Cântec prost“ – cu Tudor Chirilă, şi ”Show Must On“.

Dragoş Moldovan are 21 de ani, este din Timişoara şi e student la Conservator, unde studiază chitara. El mărturiseşte că muzica este pe primul loc în viaţa lui: ”Când sunt obosit, cânt, când sunt fericit, cânt. Cealaltă pasiune a mea este dresajul canin şi tot ce înseamnă câini“.

La 7 ani, cu banii strânși din colindat, şi a cumpărat prima chitară. 

În urmă cu trei ani, a suferit un grav accident de maşină. ”În 2016, am avut un accident cu maşina. Din neatenţie, la doar două luni după ce am luat permisul, am alunecat şi am lovit violent un copac. Am rămas încarcerat şi am intrat în comă.

A fost nevoie de două operaţii, una la cap şi una la mână. Faţa mea s-a schimbat puţin… În aceste două săptămâni în care am fost în comă, medicii au fost destul de rezervaţi în privinţa şansele, dar din fericire am reuşit să le demonstrez contrariul. Mă consider foarte norocos“. 

Despre parcursul său în emisiune, Dragoş Moldovan a declarat: ”A fost un drum interesant, plin de experienţe, oameni noi şi aventuri. De când am intrat în acest concurs, nu mi-am făcut nicio aşteptare. Am avut emoţii de fiecare dată când am cântat pe scenă. A fost foarte tare să cânt alături de Tudor Chirilă.

Un lucru important pe care l-am învăţat la Vocea României este că e foarte important să ne bucurăm de momentele pe care le avem pe scenă atunci, în prezent, în momentul în care se întâmplă. Dacă ar fi să descriu show-ul în trei cuvinte, acestea ar fi: rock, emoţie şi mesaj. De 14 ani îmi doresc o carieră muzicală, iar de cinci ani cânt şi într-o trupă de rock, care s enumeşte Pandora Rock şi mai am un proiect solo cu numele meu. Eu voi continua să cânt şi după Vocea României“.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU