Simona Gherghe renunță la Acces Direct: Am intrat într-o altă etapă a vieții mele

13 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

Simona Gherghe a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că nu mai urmează să revină pe ecran ca prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct”, dar că va continua să facă televiziune, după ce va termina concediul postnatal, tot la Antena 1.

Simona Gherghe renunță la Acces Direct: Am intrat într-o altă etapă a vieții mele

De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost mereu sincera si, cand s-a intamplat ceva important in viata mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iata-ma, asadar, in fata unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Le multumesc colegilor care mi-au fost alaturi, in tot acest timp. Si le urez succes, in noul sezon, caci emisiunea merge mai departe.

Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri si alti 9 de divertisment si news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! Dupa cum stiti, acum sunt in concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru inca o perioada :) Dar ne vom revedea in curand, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Facebook.


CLICK - Follow us on Google News