Simona Halep, despre modul 'special' în care a reacționat Ion Țiriac după ce a câștigat Wimbledon - video

13 Iul 2019 | scris de Ioana Tomozei

Simona Halep a continuat  să afișeze o bună dispoziție, sâ râdă şi să glumească, chiar și în momentul în care a ajuns în sala de conferințe. 

Simona Halep, despre modul 'special' în care a reacționat Ion Țiriac după ce a câștigat Wimbledon - video

În momentul în care a deschis uşa, Simona și-a cucerit audiența cu o remarcă haioasă. "Wow! Acum îmi dau seama cu adevărat că am câştigat Wimbledon-ul“, a spus Simona, ffăcând referire la faptul că sala era plină de jurnalişti.

”Wimbledon este privit într-un mod special în România, mai mult decât Roland Garros, unde Ruzici obținuse deja un succes. Și ce rol a avut Ion Țiriac, un mare susținător de-al tău, în evoluția ta din ultimii ani?”, a întrebat-o pe Halep unul dintre jurnaliștii prezenți.

”Open-ul francez este mai bine cunoscut pentru că încă doi jucători români l-au câștigat. E un turneu care se desfășoară pe zgură, suprafața pe care noi ne antrenăm și cu care suntem mai familiarizați. Wimbledon cred că este un turneu special pentru orice altă țară, aici s-a născut tenisul, iar toate regulamentele pe care trebuie să le respectăm aici, îl fac diferit de toate celelalte.

Pentru un jucător român, chiar și a gândi că va câștiga Wimbledon, un turneu desfășurat pe iarbă, e dificil de conceput, pentru că nu avem nici măcar un teren de acest fel în România. Dar am realizat că dacă suntem răbdători, dacă ne antrenăm, ne vom obișnui și cu această suprafață. Și iată, am făcut-o eu, și am făcut-o foarte bine.

Domnul Țiriac mă ajută încă din 2014, când l-am întâlnit pentru prima oară, imediat după finala pierdută la Madrid, în fața Șarapovei. Nu era foarte fericit, dar mi-a spus că mă așteaptă un viitor minunat, și că dacă voi munci din greu și voi fi profesionistă, voi avea șansa de-a câștiga și turnee de Grand Slam.

Aici, la Wimbledon, a venit în această dimineață și mi-a spus că nu contează dacă voi câștiga sau voi pierde, că este ziua cea mare și că trebuie s-o trăiesc din plin. Și așa am făcut. Era foarte fericit după finală, chiar m-a îmbrățișat, un lucru care nu se întâmplă foarte des...”, a răspuns Simona.


CLICK - Follow us on Google News