Soție, pozitivă cu coronovirus, singură în casă cu sicriul sigilat al soțului său timp de 24 de ore

14 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din orașul Victoria, aflat în izolare alături de soția sa, diagnosticată cu COVID-19, a decedat la doar o oră după ce a început să se simtă rău.

Soție, pozitivă cu coronovirus, singură în casă cu sicriul sigilat al soțului său timp de 24 de ore

Soția sa a fost confirmată pozitiv cu cu coronavirus la sfârșitul lunii septembrie, când au intrat în izolare la domiciliu. Trebuie spus că bărbatul n-a fost testat COVID-19.

În primele 9 zile de izolare, cei doi nu au prezentat niciun fel de simptome. Însă luni, 5 octombrie, în jurul orei 13,00, bărbatul a început să respire tot mai greu. Soția speriată a sunat la 112 și a cerut ajutor.

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Victoria, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Potrivit protocolului, personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La scurt timp, bărbatul a fost declarat decedat. El suferea de mai multe afecțiuni.

La fața locului au ajuns și reprezentanți de la Poliția Victoria și de la Medicină Legală Făgăraș, care au decis ca trupul neînsufleţit al bărbatului să rămână în apartament, apelându-se la o firmă de servicii funebre.

Au urmat clipe extrem de tragice ale soției, rămasă singură în locuință, alături de sicriul izolat al bărbatului.

Marți, 6 octombrie 2020,  în jurul orei 13.00, corpul neînsuflețit  al bărbatului a fost transportat în satul Arpașul de Sus, unde a avut loc înmormântarea.

Angajații firmei de servicii funerare  au ridicat sicriul din locuința familiei imediat după ce au fost informați că groapa a fost săpată în cimitir. 


CLICK - Follow us on Google News