Cinci tineri spanioli nu au achitat nota într-un bar din Cluj. «Îi căutăm nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie»

26 Aug 2021 | scris de Ioana Tomozei

Pentru că prea ne-o luaserăm în cap, un grup de tineri spanioli a ținut să contrazică în mod fățiș impresia că numai românii nu sunt civilizați, că sunt maeștrii ai țepelor, și a ”uitat” să achite o notă de plată după ce au făcut o consumaţie de câteva sute de lei la un bar din centrul Clujului.

Cinci tineri spanioli nu au achitat nota într-un bar din Cluj. «Îi căutăm nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie»

Angajaţii unui local din centrul oraşului - Che Guevara Social Pub, au fost păcăliţi de cinci tineri spanioli care au consumat mâncare şi băuturi alcoolice de mai multe sute de lei, apoi au fugit fără să achite consumaţia.

Tinerii iberici au omis faptul că fost că au fost surprinşi de camerele de supraceghere, iar acum reprezentanţii barului au făcut publice câteva fotografii cu cei cinci chiar în timp ce fugeau.

”Marţi, 24.08.2021, seara, un grup de 5 tineri, 3 fete şi 2 băieţi, vorbitori de limbă spaniolă, după ce au petrecut bine în Che Guevara Social Pub, au fugit, literalmente, luând cu ei şi nota de plată şi cele câteva sute de lei pe care iniţial îi puseseră lângă nota de plată.

Gest urât. Mulţumim celor care care ne vor ajuta să-i găsim. Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie”, au scris cei de la Che Guevara pe pagina lor Facebook. 
 


CLICK - Follow us on Google News