Asia Express. Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak

14 Apr 2020 | scris de Anita Raicu

Desfășurat în general într-o devălmășie de adrenalină și nervi, deseori mesajele de dragoste între concurenți fiind acoperite de beep-uri, peste Asia Express s-a pogorât în cele din urmă și duhul romantismului...

Asia Express. Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak

La finalul episodului difuzat în această seară, a existat un moment în care fiecare dintre concurenți i-a mărturisit, în scris, partenerului de echipă despre ce simte după toate câte au pătimit împreună.

Emoționat, și după cum mărturisea chiar străduindu-se să nu lăcrimeze, în fața emoțiilor revărsate de scrisoarea pe care i-o adresase, Speak a considerat aceasta este clipa cea mai potrivită să-și ceară iubita, Ștefania, în căsătorie.

Gestul lui Speak a surprins-o nu doar pe Ștefania, ci și pe prezentatoarea show-ului, Gina Pistol, cuplul Bontea-Fodor mărturisind ulterior că Speak le spusese că-și pusese asta în gând de când plecaseră de acasă.

”Trebuie să fie unică treaba asta. Vrei să fii soția mea?”, i-a spus Speak Ștefaniei, în timp ce s-a așezat în genunchi și i-a dat inelul de logodnă.

”A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Scena s-a încheiat apoteotic, cu comentariul de țată a lui Radu, colegul lui Alex Abagiu, care a comentat fix ca o țață frustrată, care privește peste gard o nuntă: "Ai văzut, pe Bontea l-a invitat să le gătească, pe tine, să-i faci machiajul Ștefaniei, nu!".

Pam-pam, Asia Express continuă... și bine o face, căci e un mijloc de evadare din izolare pentru mulți dintre privitori.


CLICK - Follow us on Google News