3dots.ro

Mutu, deranjat că Emma Răducanu a primit la Cluj mai multă atenție decât Halep: «Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi?»

Mutu, deranjat că Emma Răducanu a primit la Cluj mai multă atenție decât Halep: «Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi?»

Continuă dezbaterea născută dintr-o întrebare pentru care nu există, totuşi, un răspuns concret: Cât de româncă e Emma Răducanu? 

Evident, dacă puștoaica de 18 ani, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, nu ajungea să producă surpriza anului în tenisul mondial, nimeni nu mai discuta despre acest subiect.

Și România va uita și de felul simpatic în care Emma vorbește limba română dacă nu va reuși să rămână în top, așa cum s-a întâmplat și cu Bianca Andreescu, ajunsă în prezent pe locul 46 în clasamentul WTA.

Adrian Mutu spune că a fost surprins de faptul că, în cadrul Transylvania Open, în prim-plan a fost campioana de la US Open, Emma Răducanu, şi nu cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, Simona Halep.

”Cu toată sinceritatea şi simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă!

Tată român şi mamă chinezoaică! Ce ţară reprezintă însă? A câştigat US Open şi acum toată lumea e cu ”Ce faci?“. 

Bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport când a venit… Şi noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma…

Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi? Halep a stat 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA!”, a declarat Adi Mutu în podcastul lui Măruță.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs