3dots.ro

Adrian Porumboiu, după ce a întâlnit-o pe Serena Williams. ”Zici că a trecut trenul pe lângă tine. Trebuia să participe la masculin”

Adrian Porumboiu, după ce a întâlnit-o pe Serena Williams. ”Zici că a trecut trenul pe lângă tine. Trebuia să participe la masculin”

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, și-a amintit de momentul în care a întâlnit-o pe Serena Williams, făcând o comparație între musculatura americancei și  cea a Simonei Halep.

Reacția lui Adrian Porumboiu vine după ce fostul doctor al echipei naționale de fotbal, Pompiliu Popescu, a vorbit de dezvoltarea musculaturii lui Halep, argumentând că nu s-ar fi putut obține decât prin recurgerea la substanțe interzise.

Adrian Porumboiu susține că în urmă cu doi ani a întâlnit-o pe sportiva americană la un restaurant de lux și a stat la doar câțiva centimetri de ea, dezvăluind că, în urma acestei experiențe, a rămas cu convingerea că Serena ar fi trebuit să joace în circuitul masculin de tenis, nu în cel feminin.

”Am văzut reacția lui Pompiliu Popescu. În urmă cu doi ani am stat la câțiva centimetri de Serena William. Păi, Simona Halep are picioare feminine. Serena nu are mușchi, e gladiator. Arată ca un tanc. Dacă trece pe lângă tine zici că a trecut trenul.

Aia (Serena Williams – N.R.) care a folosit de atâtea ori…. Ea a fost exceptată. Ea trebuia să participe la masculin, nu la feminin”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs