3dots.ro

Bătaie generală la meciul de hochei feminin România – Bulgaria! Nici arbitrii nu au scăpat – video

Bătaie generală la meciul de hochei feminin România – Bulgaria! Nici arbitrii nu au scăpat – video

Având în vedere faptul că sunt departe de elita hocheiului mondial, înfruntarea dintre naționalele feminine ale României și Bulgariei ar fi trebuit să fie dominată de ideea că e important că participi, nicidecum de încrâncenare…

Dar, duminică, la Brașov, în timpul partidei disputate în cadrul Campionatului Mondial de hochei feminin, Divizia a lll-a, româncele și bulgăroaicele s-au încăierat cu multă determinare.

Comentând disputa din punct de vedere stilistic, din imaginile apărute în mediul online, se poate spune că în timp ce româncele s-au folosit exclusiv de pumni, bulgăroaicele au apelat şi la crose, pentru a fi sigure că măcar lupta fizică o vor câştiga.

De furia jucătoarelor nu au scăpat nici arbitrele din Marea Britanie. Emma Sanders a fost nevoită să acorde 554 de minute de penalizare.

La cum arată ”scorul”, bulgăroaicele par să fi câştigat bătălia de pe gheaţă: 289 de minute de penalizare, faţă de cele 265 primite de românce.

Pentru că nu-și epuizasera total energia, jucătoarele s-ar fi bătut și la vestiare, după meci, echipele primind alte 470 de minute de penalizare.

România a terminat pe locul 4 competiţia, Bulgaria pe 5.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs