CNN. Un cec fals a ajutat-o pe Bianca Andreescu să câștige US Open

09 Sep 2019 | scris de Ioana Tomozei

Jurnalistii americani de la CNN descriu cum visele Biancăi Andreescu de a câștiga US Open 2019 au devenit realitate, un rol important în susținerea acestui țel fiind un cec fals.

CNN. Un cec fals a ajutat-o pe Bianca Andreescu să câștige US Open

Portalul postului de televiziune american notează că visul Biancăi Andreescu de a câștiga US Open a început în urmă cu patru ani.

Din 2015 încoace, Bianca și-a completat anual un cec fals pe care își scria numele alăturat premiului acordat câștigătoarei de la US Open. 

"Am luat un cec și am scris premiul din acel an. A trebuit să modific cecul în fiecare an deoarece suma oferită câștigătoarei se schimba. Am vizualizat acest moment încă din ziua în care am câștigat Orange Bowl (un important turneu pentru junioare, câștigat de Andreescu în 2015 - N.R.).Acum, să fiu campioana de la US Open este ceva nebunesc", a spus Bianca, potrivit CNN.

Bianca Andreescu a învins-o pe Serena Williams în finala de la US Open 2019, scor 6-3, 7-5. În urma acestui rezultat, Andreescu a facut un salt de zece locuri în clasamentul WTA și a urcat pe locul 5, cu unul înaintea Simonei Halep. 

Pentru Bianca Andreescu urmeaza o scurta pauză, urmând să revină pe teren de pe 15 septembrie, în turneul de la Osaka (Japonia).
 


CLICK - Follow us on Google News