Andreea Prisăcariu, despre Bianca Andreescu: «Refuza să vorbească în română. E cu nasul pe sus, m-a scos de pe Facebook»

20 Aug 2020 | scris de Ioana Tomozei

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (20 de ani, 678 WTA), fostă campioană națională, a fost invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre viața ei, dar și despre poveștile inedite acumulate de-a lungul timpului în circuit. 

Andreea Prisăcariu, despre Bianca Andreescu: «Refuza să vorbească în română. E cu nasul pe sus, m-a scos de pe Facebook»

Prisăcariu a rememorat și momentele în care s-a antrenat alături de Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești care a avut o ascensiune remarcabilă în 2019, când a câștigat US Open, Indian Wells și Toronto. 

”S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București.

Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare. 

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză.

Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză.

Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră.

Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici.

Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta”, a spus Andreea Prisăcariu, la GSP Live.  


CLICK - Follow us on Google News