Bianca Andreescu, în semifinalele US Open: Să mă ciupească cineva! Mi se întâmplă cu adevărat? - video

05 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Bianca Andreescu reușește să continue șirul performanțelor sale excepționale obținute în 2019: 43 de victorii şi doar 4 înfrângeri, titluri câştigate la Indian Wells şi Rogers Cup, după ce, la prima ei apariţie pe tabloul principal de la US Open, s-a calificat în semifinale.

Bianca Andreescu, în semifinalele US Open: Să mă ciupească cineva! Mi se întâmplă cu adevărat? - video

În noaptea de miercuri spre joi, canadianca de origine română a reuşit încă un succes dramatic la ultimul Grand Slam al anului, în sferturi, în faţa lui Elise Mertens (26 WTA), impunându-se în trei seturi, după două ore de joc, scor 3-6, 6-2, 6-3.

A fost cea de a 17-a victorie pentru Bianca în 20 de meciuri ajunse la decisiv în acest sezon, ceea ce spune totul despre forța mentală a jucătoarei din Canada.

Andreescu a devenit prima adolescentă ajunsă în semifinalele US Open din 2009 încoace, iar în semifinale, ea o va întâlni pe Belinda Bencic (12 WTA). 

După punctul care i-a adus calificarea în semifinale, Bianca şi-a pus mâinile pe faţă şi, după câteva secunde, s-a întors spre loja unde se aflau părinţii ei, întrebând cu voce tare: ”Is this real life?!“ (”E chiar adevărat ce se întâmplă?” - N.R.).

”E o nebunie! Acum un an, eram în runda de calificări şi mi-aduc aminte că aveam o accidentare la spate, iar acum iată ce-am realizat! Pur şi simplu, n-am cuvinte. Să mă ciupească cineva! Cam asta simt: asta e realitatea?Mi se întâmplă cu adevărat?”, a declarat Andreescu la finalul partidei.


CLICK - Follow us on Google News