Boris Becker vorbește românește: «Mai știu câteva înjurături. Țiriac a fost un profesor bun, Năstase, și mai rău de-atât!»

Autor:

Data:

Invitați la Eurosport Tennis Legends, alături de Mats Wilander și de Justine Henin, Boris Becker și Simona Halep au conversat pentru câteva minute în limba română.

Boris Becker a mărturisit că știe câteva cuvinte în limba română, dar și înjurături, pe care le-a învățat, în mod natural, de la Ion Țiriac și Ilie Năstase.

”Bună, ce faci?”, a întrebat-o Becker pe Simona. ”Binee, tu?”, a răspuns, surprinsă, românca.

”Vorbești românește! Mai știu câteva înjurături și asta este. Țiriac a fost un profesor bun, iar Năstase a fost și mai rău de-atât!”, a continuat Becker.

”Ilie nu poate încheia o propoziție fără a înjura, înainte sau după”, a adăugat amuzat germanul.

Descoperit și lansat în tenisul de mare performanță de Ion Țiriac, care i-a fost manager timp de nouă ani, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. 

”O iubesc pe Simona, ori de câte ori ne vedem vorbim despre tenis, vorbim despre viață, asta e ceva ce nu se schimbă, însă nu am fost niciodată în situația de a deveni antrenorul ei pentru că eram deja foarte ocupat.

În plus, mereu m-am gândit că Darren este antrenorul cel mai bun pentru ea. Orice relație are nevoie de pauze câteodată, mă bucur că s-au reunit și sunt sigur că vor avea mult succes”, a spus Boris Becker, în noiembrie anul trecut, la un eveniment organizat de Țiriac la București.

Leave a Comment