Boris Becker vorbește românește: «Mai știu câteva înjurături. Țiriac a fost un profesor bun, Năstase, și mai rău de-atât!»

09 Mai 2020 | scris de Anita Raicu

Invitați la Eurosport Tennis Legends, alături de Mats Wilander și de Justine Henin, Boris Becker și Simona Halep au conversat pentru câteva minute în limba română.

Boris Becker vorbește românește: «Mai știu câteva înjurături. Țiriac a fost un profesor bun, Năstase, și mai rău de-atât!»

Boris Becker a mărturisit că știe câteva cuvinte în limba română, dar și înjurături, pe care le-a învățat, în mod natural, de la Ion Țiriac și Ilie Năstase.

”Bună, ce faci?”, a întrebat-o Becker pe Simona. ”Binee, tu?”, a răspuns, surprinsă, românca.

”Vorbești românește! Mai știu câteva înjurături și asta este. Țiriac a fost un profesor bun, iar Năstase a fost și mai rău de-atât!”, a continuat Becker.

”Ilie nu poate încheia o propoziție fără a înjura, înainte sau după”, a adăugat amuzat germanul.

Descoperit și lansat în tenisul de mare performanță de Ion Țiriac, care i-a fost manager timp de nouă ani, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. 

”O iubesc pe Simona, ori de câte ori ne vedem vorbim despre tenis, vorbim despre viață, asta e ceva ce nu se schimbă, însă nu am fost niciodată în situația de a deveni antrenorul ei pentru că eram deja foarte ocupat.

În plus, mereu m-am gândit că Darren este antrenorul cel mai bun pentru ea. Orice relație are nevoie de pauze câteodată, mă bucur că s-au reunit și sunt sigur că vor avea mult succes”, a spus Boris Becker, în noiembrie anul trecut, la un eveniment organizat de Țiriac la București.


CLICK - Follow us on Google News