Camelia Potec, campioana olimpică la înot : “Eu, la mare, intru în apă cu colacul!”

Autor:

Data:

Camelia Potec, campioana olimpică la înot : “Eu, la mare, intru în apă cu colacul!”

Camelia Potec, campioană olimpică la înot în 2004, la Atena, în proba de 200 de metri liber, președintele Federației de Natație, face o declarație surprinzătoare pentru mulți, dar e una cât se poate de conștientă. a unei persoane care își cunoaște limitele și nu dorește să se expună pericolului fără niciun motiv…

“Eu sunt un om care înoată în bazin, toată viața am înotat, ca sportivă de performanță, în bazin, în momentul de față tot în bazin înot.

Pe mine, dacă mă vedeți la mare sau dacă ne întâlnim la mare, să nu mă cautați în apă pentru că n-o să mă găsiți. Eu, la mare, dacă e să fie foarte cald, îmi iau frumos un colac și mă duc cu colacul în apă. (…)

Nu mi-e rușine, pot oricând să-mi scot medalia de la Jocurile Olimpice să arăt că sunt campioană olimpică și îmi permit luxul acesta, să mă duc cu colacul și să nu-mi fie rușine că lumea ar putea să creadă că nu știu să înot.

Îmi este frică de ce există sub apă, de faptul că sunt locuri unde nu poți vedea și dacă m-a atins ceva, poate să fie și o pungă, mi-a sărit inima din piepit” – Camelia Potec în emsiunea ”La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean”.