Sportiva Magdalena Rusu a fost cerută de soție la Mondialele de canotaj de la Belgrad

Sportiva Magdalena Rusu a fost cerută de soție la Mondialele de canotaj de la Belgrad

Magdalena Rusu, câştigătoare a două medalii la Campionatul Mondial de canotaj de la Belgrad, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, chiar după terminarea probei de 8+1 feminin, la care a participat, anunță Federația Română de Canotaj.

”Zi de maximă fericire pentru Magdalena Rusu, medaliată cu Aur în proba de 8+1 feminin (W8+) şi cu Argint în proba de patru rame feminin (W4-) la Campionatele Mondiale!

Sportiva a fost cerută de soţie azi la Belgrad de iubitul ei, Iulian Crăciun!

Felicitări! Vă dorim o viaţă frumoasă, plină de iubire şi înţelegere!”, a transmis Federaţia Română de Canotaj, pe pagina de Facebook, care a publicat și o fotografie cu momentul cererii în căsătorie.

Barca feminină de 8 plus 1 a României, formată din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Iuliana Buhuș, Mădălina Bereș, Maria Tivodariua, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș și cârnaciul Victoria-Ștefania Petreanu a obținut azi, 10 septembrie, medalia de aur la Mondialele de canotaj

La Belgrad, Magdalena Rusu a câștigat şi argintul în echipajul de patru rame feminin, alături de Mădălina Bereş, Maria Tivodariu şi Amalia Bereş.