Ce a vrut să spună Simona Halep, după eliminarea de la Roma? ‘Sunt norocoasă că am scăpat!’

Autor:

Data:

Speranțele legate de o nouă performanță a Simonei Halep în cadrul turneului Masters de la Roma s-au spulberat după ce sportiva noastră a fost învinsă, în turul doi al competiției, de Marketa Vondrousova, o jucătoare cehă în vârstă de 19 ani, ocupanta locului 44 în clasamentul WTA, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3.

La conferința de presă susținută după finalul partidei, Simona Halep și-a ascunsa dezamăgirea sub un zâmbet.

"Dacă e să iau partea pozitivă din această înfrângere sunt norocoasă că am scăpat (râzând). Sigur, n-am vrut să pierd astăzi. E greu acum, dar cine va putea să meargă până la sfârşit, va avea o săptămână bună. Am început să simt puţin durerea la picior în setul doi. Probabil de la alunecări.

Ieri n-am reuşit să fac prea multe, am avut două zile libere şi mi-a fost greu să revin la acest ritm intens. Nu este nimic grav, vreo ruptură, e o mică accidentare care va dispărea în câteva zile", a spus Halep, care anul trecut a jucat finala.

"Nu ştiu la ce să mă aştept la Roland Garros, pentru că sunt pentru prima dată în postura de a fi campioană en titre la un Mare Şlem. O să încerc să fiu mai relaxată, să mă bucur mai mult şi sper să câştig câteva meciuri. Altceva n-am de făcut în plus.

Nu ştiu ce va fi acolo. Am spus-o mereu în ultima vreme că topul este echilibrat, oricine poate câştiga. Kiki Bertens, are şanse, Stephens, de asemenea. Vom vedea. Şi eu sunt foarte curioasă", a prefațat Simona, participarea la turneul de Grand Slam de la Paris.

Leave a Comment