CE Natație: David Popovici a cucerit medalia de aur la 200 metri liber

Înotătorul David Popovici, 17 ani, a luat aurul la 200m liber, la Campionatele Europene de natație în bazin scurt de la Kazan din Rusia!

E primul titlu european pentru România în bazin scurt de când se organizează această competiție – 1991.

”David Popovici (CS Dinamo) aduce României primul AUR la Europenele în bazin de 25 de metri de la Kazan (Rusia). David a câștigat proba de 200 de metri liber cu 1:42,12!!! Noul campion european al probei!
CS Dinamo

Rezultat fabulos pentru sportul românesc și pentru înotul din țara noastră. La doar 17 ani, David Popovici a devenit campion european de seniori în bazin scurt (25 m). Sâmbătă seara, sportivul român a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, cu timpul de 1:42.12 min – nou record național la 17, 18 și +19 ani! 

Este prima medalie pentru David la această competiție și a treia pentru delegația României, care a mai cucerit un argint și un bronz prin Robert Glință, la 100 m spate și 50 m spate.

În finala de 200 m liber, David a fost urmat de olandezii Luc Kroon (1:42.20) și Stan Pijnenburg (1:42.51). Puțin mai târziu, de la ora 19.09, ora României, Robert Glință și David Popovici vor concura în semifinale la 100 m liber! Felicitări David! Hai România!”, anunță Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Solicitarea care l-ar putea obliga pe Prințul Harry să renunțe la titlurile regale

Prințul Harry ar putea fi pe punctul de a renunța la titlurile regale după ce a declarat SUA ca fiind „noua sa țară”, este de

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor