Cristiano Ronaldo a mutat 2 sticle de Coca-Cola la conferința de presă: «Beți apă!» - video

15 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

Coca-Cola este unul din sponsorii oficiali ai EURO 2020, dar Cristiano Ronaldo nu a fost foarte impresionat de acest aspect, mutând sticlele de băutură expuse pe masa din fața sa la conferința de presă.

Cristiano Ronaldo a mutat 2 sticle de Coca-Cola la conferința de presă: «Beți apă!» - video

Imediat ce s-a așezat pe scaun, Ronaldo s-a arătat vizibil deranjat de prezența celor două sticle de băutură carbogazoasă. Le-a luat din fața lui și a ridicat o sticlă de apă. Portughezul le-a transmis reporterilor: ”Beți apă!”.

Cristiano Ronaldo este cunoscut în ceea ce privește dietei stricte și a regimul său de exerciții fizice. Cert este că ambele îi permit să continue să joace la nivel înalt și la 36 de ani, o vârstă la care mulți fotbaliști se retrag.

Portughezul a dezvăluit că dieta sa constă din șase mini-mese răspândite pe tot parcursul zilei, care conțin multe fructe, legume și proteine, cum ar fi pește sau pui gătit fără ulei.

Mâncarea lui preferată este una tradițională portugheză - Bacalhau à Brás, care constă în straturi de cod, ceapă, cartofi tăiați subțire și măsline negre plus ouă.

În cea mai mare parte, sportivul bea apă - deși a dezvăluit că se bucură ocazional de un pahar de suc la micul dejun și vin la cină. În ceea ce privește antrenamentul,

Ronaldo se pregătește 3-4 ore zilnic, cinci zile pe săptămână. Exercițiile sale includ cardio și greutăți, pe lângă antrenamentele de fotbal pentru a se menține în forma fizică excelentă.

Pe lânga asta, portughezul doarme opt ore pe noapte pentru a-și menține ”forța mentală”.

Anul trecut, Ronaldo și-a dezvăluit frustrarea că fiul său cel mic nu are neapărat aceeași obsesie pentru sănătate. "Vom vedea dacă fiul meu va deveni un mare fotbalist", a spus Ronaldo la ceremonia Global Soccer Awards. ”Uneori bea cola și mănâncă chipsuri și asta mă irită”.


CLICK - Follow us on Google News