3dots.ro

Menshealth. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru

Menshealth. Motivul pentru care Cristiano Ronaldo își vopsește unghiile de la picioare în negru

Cristiano Ronaldo s-a bucurat de o vacanță binemeritată alături de familia sa în Sardinia, pe iahtul în valoare de 5,5 milioane de lire sterline pe care îl deține.

Cel mai comentat aspect ce s-a putut remarca din imaginile de vacanță pe care le-a postat pe conturile sale de socializare au fost unghiile sale de la picioare, care sunt vopsite în negru.

Se pare însă motivul pentru care Cristiano Ronaldo și-a vopsit unghiile nu este unul care ține de cochetărie, și că este unul chiar întemeiat.

întemeiat pentru care Ronaldo și-a pictat unghiile de la picioare. Chiar și legenda boxului, Mike Tyson, face același lucru.

Vopsirea unghiilor de la picioare în negru poate ajuta la prevenirea ruperii unghiilor în timpul luptei, făcând alegerea una mai degrabă funcțională decât estetică.

Potrivit publicației germane Bild, sportivii care își vopsesc unghiile și le acoperă cu un strat de ojă protector, sunt protejați de ciuperci și bacterii.

Așadar, unghiile vopsite în negru ale lui Ronaldo au un scop practic mai degrabă decât unul estetic, scrie menshealth.com.

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru faptul că face tot ce este necesar pentru a-și prelungi cariera sportivă incredibilă.

Fotbalistul lusitan folosește în mod regulat băi de gheață criogenică pentru a-și grăbi recuperarea.

De asemenea, Ronaldo este un adept al unei diete sănătoase, și chiar a reuști să schimbe atitudinea foștilor colegi față de mâncare după ce s-a întors pe Old Trafford.

Mai mult decât atât, lui Ronaldo folosește somnul ca instrument principal de recuperare, ajungând până la cinci sieste pe zi, conform The Sun.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs