3dots.ro

CTP, uluit de reducerea suspendării Simonei Halep la TAS: ”S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje!”

CTP, uluit de reducerea suspendării Simonei Halep la TAS: ”S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat la decizia TAS de a reduce suspendarea pentru dopaj a Simonei Halep la 9 luni și spune că nu se mai aștepta la o asemenea răsturnare de situație.

”Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!

Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca și e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu știu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină”, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs