3dots.ro

Dan Petrescu are șansa lui: «Cu puțin noroc, sper să tragem un șut și să marcăm de două ori

Dan Petrescu are șansa lui: «Cu puțin noroc, sper să tragem un șut și să marcăm de două ori

Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei României, CFR Cluj, a reușit să intre în galeria ilustră a fotbaliștilor români care driblează logica, oferind o declarație la fel de interesantă ca și a fostului său coleg de națională, Gică Hagi, autorul celebrei ”ai, n-ai mingea, tragi la poartă”…

Prefațând întâlnirea pe care echipa pe care o condue o va disputa în manșa tur a 16-imilor de finală a Europa League, în compania formației spaniole FC Sevilla, Dan Petrescu e ferm convins că, dacă vor avea noroc, jucătorii săi vor trage un singur șut la poartă și vor marca de două ori!

”Favorită e clar Sevilla. Îi știu toți jucătorii, dar nu e suficient. Trebuie să avem un spirit de sacrificiu ca niciodată. Trebuie să avem și puțin noroc, cum a avut și Mirandes. De câte ori au dat la poartă, a fost gol. În două meciuri am avut 7-8 ocazii și nu am dat gol.

Sper să tragem un șut și să marcăm de două ori, iar Sevilla să tragă în bară, iar ce nu nimerește bara să apere Arlauskis. Au calitate mult prea mare în atac, 7-8 jucători de atac fantastici”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare confruntării cu Sevilla.

”Pericolul vine de peste tot, trebuie să facem un meci fantastic și cu puțin noroc… Micile detalii trebuie să fie pentru noi că să avem o șansă. Avem două meciuri, cel mai important e să mergem cu o șansă la partida retur.

Dacă rezultatul nu ne dă șanse, e foarte greu. Sevilla acasă e foarte puternică. În deplasare, Sevilla e pe 2 în Spania. Pe 1 e Real și pe 2 e Sevilla. Sunt mult mai puternici în deplasare decât la meciurile de acasă. Studiez atent adversarii. Cred că în ultimele meciuri parcă nu le-a ieșit nimic. Au încercat, au dominat”, a conchis Dan Petrescu.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs