Darren Cahill, cam dur cu Simona Halep: Uită-te la mine! Ai fost o rușine absolută pe teren!

01 Noi 2019 | scris de Ioana Tomozei

Darren Cahill a reacționat extrem de dur după ce Simona Halep după ce a pierdut cinci game-uri consecutive în setul decisiv în partida disputată, la Turneul Campioanelor, împotriva Karolinei Pliskova și pierdută cu scorul de 0-6, 6-2, 4-6.

Darren Cahill, cam dur cu Simona Halep: Uită-te la mine! Ai fost o rușine absolută pe teren!

În urma acestui rezultat, Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două jucătoare calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina și Karolina Pliskova.

După ce revenise în joc, adjudecându-și cel de-al doilea set al partidei, și începuse la fel de bine setul decisiv, Simona Halep a pierdut nu mai puțin de cinci game-uri consecutive, ceea ce l-a stârnit pe antrenorul australian Darren Cahill.

”Simo? Simo! Uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o rușine absolută pe teren. Acordă-ți o șansă și revino-ți. Asta depinde de tine. Revizuiește-ți atitudinea și o să câștigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te definești ca atlet și ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

Fosta jucătoare britanică de tenis, Jo Durie, a spus despre discursul ținut de Darren Cahill lui Halep, în timpul meciului cu Karolina Pliskova, că a fost mult prea dur.

Sunt momente când trebuie să te enervezi, dar cred că a fost prea mult”, a spus Jo Durie despre cuvintele lui Darren Cahill, la BT Sport.

Și Nigel Sears a comentat și el acest aspect: ”Darren a avut dreptate în ce a transmis, dar a fost prea puternic în felul în care a ales să o facă și cuvintele alese”.

"Da, vorbele lui Darren au avut un impact destul de serios asupra mea. Sunt destul de sigură că meritam, pentru că nu eram deloc calmă. Am schimbat ceva în atitudine după acel moment. Toată lumea știe că lucrez mult la acest capitol. Eram destul de supărată pe mine și sunt sigură că l-am enervat și pe el”, a comentat Simona, la finalul partidei.


CLICK - Follow us on Google News