3dots.ro

O nouă victorie senzațională pentru David Popovici – a doua medalie de aur la Sette Colli

O nouă victorie senzațională pentru David Popovici – a doua medalie de aur la Sette Colli

David Popovici a obținut o nouă victorie remarcabilă la Trofeul Sette Colli, competiție de desfășurată la Roma. Popovici a reușit să câștige proba de 200 de metri liber, după ce s-a calificat în finală cu cel de-al patrulea timp.

Deși a concurat pe culoarul 6, Popovici a condus cursa de la început până la sfârșit, asigurându-și o victorie meritată cu un timp excelent de 1:45,49 secunde.

Pe podium, alături de Popovici, s-au clasat Thomas Dean din Marea Britanie (1:46,86 secunde) și Stefano Di Cola din Italia (1:46,90 secunde).

Performanța lui David Popovici este cu mult sub cel mai bun timp personal pe care l-a obținut anterior la distanța de 200 de metri liber, și anume 1:42,97 secunde, timp cu care a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene din anul precedent, desfășurate tot în Roma.

Această performanță se adaugă succesului din ziua precedentă, Când Popovici a obținut o victorie și în proba de 100 de metri liber, stabilind un nou record pentru competiție, cu un timp de 48,10 secunde.

La finalul cursei, Popovici a subliniat faptul că pregătirea sa pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka decurge conform planului.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs