3dots.ro

David Popovici, prima reacție: ”Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”

David Popovici, prima reacție: ”Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”

David Popovici a oferit primele declarații după finala de la 200 de metri liberi pe are a dominat-o în cea mai mare parte, dar pe care a pierdut-o în final, după o ultimă lungime de bazin în care a părut lipsit de vigoare.

”Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.

Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a declarat David Popovici după finala cursei de 200 de metri liber.

După rezultatul de la Fukuoka, și specialiștii s-au declarat surprinși de rezultatul obținut de Popovici.

Analistul Kyle Sockwell a încercat să explice ce s-a întâmplat cu David: ”A părut că Popovici a intrat în primii 25 de metri de parcă era proba de 100 de metri liber. Și poate că a plătit pentru asta în ultimii 30 de metri. E pentru prima dată când arată ca un muritor… în toată cariera lui”.

Jurnalistul brazilian Еveraldo Marques a reacționat și el după rezultatului slab al lui Popovici: ”E incredibil ce s-a întâmplat cu Popovici în ultimii metri. A făcut ultimii 50 de metri în 28,12 secunde, în timp ce rivalii lui au avut 26,4 și 26,5”.

Și Eugenio Muñoz Fernández, de la Marca, a rămas surprins de rezultatul finalei: „Bombă în finala de la 200 de metri liber! David Popovici, mare promisiune a natației, mergea într-un ritm demn de record, dar cedat. A rămas fără medalie”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs