Prințul Dimitrie Sturdza, despre cazul Simonei Halep: Asta s-a întâmplat în America! Acolo toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale

Prințul Dimitrie Sturdza, despre cazul Simonei Halep: Asta s-a întâmplat în America! Acolo toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale

Prințul Dimitrie Sturdza este unul dintre primii care au susținut-o pe Simona Halep la începuturile carierei sale sportive.

Într-un interviu pe care l-a acordat Gazetei Sporturilor, Dimitrie Sturdza a vorbit și despre cazul de dopaj în care este implicată sportiva româncă.

”Sunt convins că Simona Halep este o fată curată, onestă și cred că niciodată n-ar face o așa treabă!

Asta s-a întâmplat în America! Uitați-vă acolo, când mănânci o carne, un steak texan. Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale. Cine știe ce-a mâncat domnișoara Halep?!

Sunt convins că nu a luat absolut nimic, mai ales că juca foarte bine! A câștigat nu știu câte meciuri înainte de US Open și a fost controlată cu două zile înainte.

Știți unde este problema foarte mare? Jucătorii când merg la restaurante au frică să mănânce că poate avea substanțe interzise. Nu cred că sunt jucători care vor să se dopeze, mai ales că sunt.

De asemenea, Prințul Sturdza s-a exprimat, nu foarte elegant, despre modul în care se comportă Agenția de Integritate a Tenisului cu jucătoarea noastră, a cărei primă audiere nu s-a realizat nici la șapte luni după ce a fost suspendată pentru dopaj.

”Sunt niște măgari cu toții, d-aia! Au nevoie să-și justifice locul lor bine plătit în comitetul ăla… Sunt și oameni onești acolo, dar majoritatea nu sunt buni la nimic!

Eu am ajutat-o, de exemplu, pe Andreea Răducan cu tot procesul de la Lausanne, după ce-a fost depistată pozitiv la Jocurile Olimpice de la Sydney. Nici n-au vrut să ne bage în seamă, sunt închistați!”, a mai spus Prințul Sturdza.