Gabi Balint, amintiri din «epoca de aur». Ce a păţit când și-a vândut ARO-ul primit recompensă pentru câştigarea CCE 

Autor:

Data:

Gabi Balint, amintiri din «epoca de aur». Ce a păţit când și-a vândut ARO-ul primit recompensă pentru câştigarea CCE 

Gabi Balint, fostul mare atacant al echipei naţionale şi al formaţiei Steaua, a povestit o întâmplare hazlie petrecută după câştigarea, în 1986, a Cupei Campionilor Europeni.

După victoria din finala disputată cu Barcelona, 2-0, victorie obţinută în urma executării loviturilor de la 11 metri, una dintre ele fiind transformată de Balint, cea mai răsunătoare performanţă a fotbalului românesc până în prezent, fiecare jucător a fost recompensat cu câte un automobil de terne ARO.
 
Balint, în prezent analist sportiv, a povestit în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” difuzată pe gsp.ro, cum a reuşit să vândă maşina de teren.

"Al meu a fost puţin folosit. Avea 3.000 de kilometri. Ţin minte că înainte să-l vând am ieşit cu el. Dar când am văzut că trebuie să schimb vitezele cu două mâini, abia puteam să mişc maneta, l-am dat! Bine, toţi l-au dat.

Eu am luat 250.000, am luat chiar bine. Duckadam l-a vândut slab, probabil al lui era mai vechi.

Bani cash, care miroseau a şură! A stătut. Era un om care avea nevoie de el la ţară, cred că era cioban. Banii miroseau a fân, e clar că omul îi ţinea sub o saltea ceva", a rememorat amuzat Balint.

Leave a Comment