3dots.ro

Gianluca Vialli, momente dificile în lupta cu cancerul

Gianluca Vialli, momente dificile în lupta cu cancerul

Mai multe publicații italiene informează că fostul mare fotbalist italian Gianluca Vialli (57 de ani) trece prin momente dificile, fiind internat, în stare gravă, într-un spital din Londra, din cauza cancerului pancreatic cu care a fost diagnosticat în 2017.

Conform IlFattoQuotidiano, familia lui Vialli sa a luat decizia de a păstra discreția în ceea ce privește informarea opiniei publice despre starea fotbalistului legendar . A transmis că starea sa este stabilă, deși e gravă, și că medicii nu mai au voie să dea detalii despre acest caz.

Gianluca Vialli a fost diagnosticat cu cancer în 2017, iar boala ar fi debutat cu doi sau trei ani înainte de acel moment.

Dan Petrescu este foarte îngrijorat și de starea de sănătate a fostului său coleg și antrenor de la Chelsea.

"Vialli, care a fost colegul și antrenorul meu, prietenul meu, nu este într-o stare bună. Nici el nu știu dacă are șanse… (de supraviețuire N.R.). Doamne Ferește ca Vialli să nu mai printre noi. Am înțeles că este în stare foarte gravă.

Mama sa, care are 87 de ani, a zburat din Italia în Anglia, ca să îl vadă. Mă gândesc că este ceva grav. Astea sunt lucruri mai important decât fotbalul. Sunt oameni care au dat tot fotbalului, ca și mine. Viața lui Mihajlovic era fotbalul”, a spus Dan Petrescu.

În urmă cu câteva zile, fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani, într-un spital din Roma, după o luptă lungă cu leucemia. El anunţase că este bolnav în vara lui 2019 şi a urmat mai multe luni un tratament. Sinisa a fost internat din nou câteva săptămâni la sfârşitul sezonului trecut, din cauza riscului de recidivă.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs