Gică Hagi revine cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: ”El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

Gică Hagi revine cu declarații pe tema neconvocării lui Ianis la națională: ”El e deja cineva în lume, e un brand, ca taică-su!”

Din prea marea lui dragoste pentru fiul său, Gică Hagi păcătuiește, revenind cu noi declarații legate de situația lui Ianis, neconvocat la echipa națională de antrenorul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile pentru EURO 2024.

Deși își exprimase nemulțumirea că fiul său n-a fost inclus nici măcar pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu, Hagi a revenit prezentând motivele pentru care consideră că Ianis ar fi trebuit să fie convocat.

”Nu vreau să intru în acest lucru. Nu e treaba mea să vorbesc de convocări. Fiecare antrenor face convocările. Ce am zis eu acum trei zile am zis pentru că se vorbea de o listă preliminară, a străinilor.

Vorbim de un jucător care joacă la unul dintre cele mai titrate din Europa. Am zis părerea mea. Am zis doar de lista preliminară.

Restul a fost diversiune, manipulare pe față, diversiune pe față! Trebuia să rămâneți în cadrul în care am rămas eu.

Fizic, și-a revenit. Joacă la un club. Eu vorbesc de o listă. Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav.

Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis».

Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”, a spus Hagi.

Din păcate, calitatea fotbalistică a lui Ianis Hagi este fdeparte de cea pe care o arăta pe teren tatăl său…